Ville bare informere dere at vi er ute av Norway Cup. Vi tapte i straffekonkurranse, mer info kommer senere..

Idag spilte vi kamp mot Jondal IL. Kampen var spennende og tøff for oss, og vi spilte 0-0 til pause. I andre omgang reduserte Elle Martine#7 1-0. Jondal fikk mange frispark, og en straffe, men heldigvis ble det bom for det andre laget. Og vi er dermed videre til A-sluttspillet mot Nest Sotra, kamp klokken 09:55 på Ekebergsletta.

Reportasje av Niels Ovlla Dunfjell om oss i Avvir:

Picture

Idag hadde vi tidlig kamp kl:1130. Vi visste at kampen idag skulle bli en hard og tøff kamp mot Skade IL.

I første omgang scorte Elle Martine #7 mål nummer 1 for oss. Vi spilte 1-0 til pause. I andre omgang ble det uheldigvis selvmål for oss. Og kampen endte 1-1.  Det var litt trist, men nu har vi neste kamp å tenke på. Måtte den beste vinne! :) Og god bedring Annelene, vi håper du kan spille imorgen. Uheldigvis vrikket hun ankelen under første kamp.
(Og vi hadde en spesiell gjest idag, nemlig ordføreren av Kautokeino, Klemet Erland Hætta)