Idag spilte vi våres første kamp på Norway Cup. Før kampen var alle småredde og nervøse, men det gikk over da vi hadde spilt en stund! Laget vi spilte mot er Gurskøy IL. Elle Mari #11 scorte et mål på første omgang, og scorte et mål til på andre omgang. Christina #2 scorte også et mål på andre omgang. Vi skulle også ha 1 minutts stillhet før kampen, men det ble det ingenting av, men vi hadde selvfølgelig på sørgebånd.

Etter kampen dro noen tilbake til hotellet, mens andre dro på Peppes Pizza. Alt i alt var det en utrolig, men varm dag! Her kommer litt bilder fra dagen:

Skrevet av Anne Katja #4, foto av Inger Ellen, moren min.
Picture

Picture
Picture
Picture

Skal skrive så kort som mulig om hva vi har gjort idag. Først spiste vi frokost på hotellet, maten var god, ingenting å klage på. Etter det, gikk vi for en shopperunde i Karl Johan og nærheten. Noen gikk en tur med trikk rundt i Aker Brygge, er ikke sikker hvor, men i nærheten ihvertfall!
Etter en tur i Byen, tok vi buss til Ekebergsletta. Vi tok en runde i sletta, og deretter dro vi til blomsterparaden og videre til minnekonserten! :D Så heldig som vi var, sto vi helt nær scenen mot ''veggen/første rad'' og ble filma LIVE av TV2! På kvelden, etter at vi hadde vært å spist, var vi så slitne etter en lang dag.
Imorgen venter dag nummer 2: Første kamp på Ekebergsletta!
Picture
Søstrene Elen Anna og Kari på vei til Oslo.
Picture
Våres team! (m/trener, reiseledere Alvar, Inger Elle, Inger Marie og journalist/fotograf Niels Ovlla) Og vi mangler reiseleder Ann-Kristin, oppmamma Inger Anne, Trener Mikkel Ailo og Svein Egil, reiseleder Per.
Picture
Minnekonserten som startet med Samsaya! Vi tok en liten praterunde med henne, før det hele startet